HATAY / HASSA - 15 Kasım İlkokulu

Nis

Okulumuz 2/C sınıf öğretmeni Medine GÜL' ün dahil olduğu Kitap Okudum 100'üm Güldü isimli eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz Hassa Belediye Kütüphanesini ziyaret etmişlerdir. Öğrencilerimize Kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için atılan bu adım, kütüphane görevlilerin ilgi ve nezaketiyle daha da anlamlı hale gelmiş ve verimli bir ziyaret olmuştur. Emeği geçen öğretmenimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 2-C sınıfı öğretmeni Medine GÜL ’ün dahil olduğu 9 Türk 1 Yabancı ülke ortaklı "Cumhuriyet'in 100.yılında Kitap Okudum 100'üm Güldü."  e twinning projesi başlıyor. Projemizin amacı , çocuklarımıza okuma alışkanlığı ve kitap sevgisi kazandırmak. Anlamlı okuma yaparak okuduğunu anlayan, eleştirel düşünceye sahip bireyler yetiştirmektir. Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 kitap okumak temel amacımız, okuduğumuz her satırda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘e ve silah arkadaşlarına saygı ve minnetlerimizi sunmak temel görevimiz olacaktır.

Ekm

Okulumuz Spor Eğitmeni Fatih KODALAK rehberliğinde okulumuz öğrencileri ile her sabah spor yapmaktayız. Emeği geçen okul idaremiz başta olmak üzere Spor eğitmenimiz Fatih KODALAK'a, tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

OKULUMUZ E SAFETY LABEL BRONZ ETİKET ALDI

15-01-2023